Satın Almadan Önce Yangın Çıkış Kapısı Things To Know

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve akla yatkın fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Olası yangın veya rastgele bir tehlike yerinde binayı güdük sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları strüktürlmaktadır.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen strüktürlabilmekle yanında elan çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun esas nedeni nokta kaybına esas vermemesi ve elan az maliyetle maslahatin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen ilave edildikten sonra strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı çoğunlukla 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla birlikte işlem adımları çoklukla şunları dâhilerir:

Hamiş: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak alfabelmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının başka bir önemli sebebi bile rastgele bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları bâtınin kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine şık olarak belirlenen yerlere ve adetlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her ahit muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana pazariniz karınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını Yangın Kapısı Fiyatları önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapsı montajı baştan aşağı meraklı şekilde örgülması müstelzim ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıdem üründe yanlış binalmaması gereken bir meselelemdir.

Report this wiki page